• português (Brasil)
    • English
    • español
    • italiano
    • Deutsch
  • español 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
    • italiano
    • Deutsch
  • Login
Buscar 
  •   DSpace Principal
  • Teses, Dissertações e Relatórios
  • Teses, Dissertações e Relatórios defendidos na UCS
  • Buscar
  •   DSpace Principal
  • Teses, Dissertações e Relatórios
  • Teses, Dissertações e Relatórios defendidos na UCS
  • Buscar
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Buscar

Mostrar filtros avanzadosOcultar filttos avanzados

Filtros

Use filtros para refinar sus resultados.

Mostrando ítems 1-5 de 5

  • Opciones de clasificación:
  • Relevancia
  • Título Asc
  • Título Desc
  • Fecha Asc
  • Fecha Desc
  • Resultados por página:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Isolamento e identificação de consórcios microbianos oriundos de diferentes lodos para produção de hidrogênio a partir de glicerol residual 

Schiavenin, Ariela (2019-03-19)
Thumbnail

Hidromel:suplementação nutricional, efeito de leveduras e caracterização de"Moscato-Pyment" 

Schwarz, Luisa Vivian (2019-07-01)
Mead is an alcoholic beverage produced by the fermentation of a diluted solution of honey and water or juices, which in recent years has seen a great increase in its demand as well as its derivatives. However, the elaboration ...
Thumbnail

Produção de 2,3-butanodiol por Klebsiella oxytoca e Enterobacter aerogenes a partir de diferentes fontes de carbono e regime de operação 

Rossi, Caroline (2019-06-07)
Different carbon sources have been used in fermentation processes for 2,3-butanediol (2,3- BDO) and acetoin (acetyl methyl carbinol; AMC) production. These substrates can be obtained from agro-industrial by-products, ...
Thumbnail

Determinação do potencial aromático de vinhos espumantes cujos vinhos base foram elaborados com leveduras Saccharomyces e Torulaspora delbrueckii 

Ferreira, Daniel de Siqueira (2019-03-22)
This study had as an objective evaluate sparkling wines produced by the traditional method witch the base wine was made of Chardonnay grapes fermented with Saccharomyces and non-Saccharomyces yeasts, from the 2015 harvest ...
Thumbnail

Utilização dos recursos genéticos de Enterobacter aerogenes ATCC 13048 para o desenvolvimento de enzima quimérica glicerol desidrogenase-acetoína redutase 

Schiavo, Mauricio (2019-08-05)
2,3-butanediol (BDO) is an organic compound with formula C4H10O2 which has three stereoisomers, and that has been widely used in the manufacture of 1,3-butadiene, antifreeze additives, polyurethane foams, plastic polymers, ...

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta comunidadPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

AccederRegistro

Descubre

AutorFerreira, Daniel de Siqueira (1)Rossi, Caroline (1)Schiavenin, Ariela (1)Schiavo, Mauricio (1)Schwarz, Luisa Vivian (1)Materia
Fermentation (5)
Fermentação (5)Leveduras (2)Microorganismos (2)Microorganisms (2)Yeast (2)Alcoholic beverages (1)Anaerobic bacteria (1)Aromatic compounds (1)Açúcar (1)... másFecha
2019 (5)
Has File(s)Yes (5)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV