Buscar
Itens para a visualização no momento 1-3 of 3
Léxico e cultura : um estudo de nomes de pratos oferecidos em restaurantes de Gramado (RS)
(2014-05-13)
This is a study on the existing relation between lexis and culture. The names of dishes found in 4 menus of restaurants in Gramado (RS) which have their practices aimed at tourism are analysed. We take culture as a system ...
História e cultura da alimentação : a Galeteria Peccini e o patrimônio de Caxias do Sul (1950-1970)
(2014-06-03)
La presente Discussione di Master tratta della storia di un´impresa costituita dall´insieme "Albergo e Ristorante", localizzata a Caxias do Sul e con enfasi nell´area gastronomica: la "Galeteria Peccini". In verità, la ...
Informações de clientes sobre critérios de sustentabilidade utilizados na seleção de restaurantes
(2019-11-18)
An exploratory study was carried out to analyze customer information on sustainability criteria as a factor in the selection of restaurants. To achieve this, a questionnaire was created to collect the necessary data. The ...