• português (Brasil)
    • English
    • español
    • italiano
    • Deutsch
  • italiano 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
    • italiano
    • Deutsch
  • Login
Cerca 
  •   DSpace Home
  • Teses, Dissertações e Relatórios
  • Teses, Dissertações e Relatórios defendidos na UCS
  • Cerca
  •   DSpace Home
  • Teses, Dissertações e Relatórios
  • Teses, Dissertações e Relatórios defendidos na UCS
  • Cerca
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cerca

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Items 1-6 di 6

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Avaliação nutricional, antioxidante, mutagênica/antimutagênica de sucos de uva orgânicos e convencionais 

Dani, Caroline (2015-09-22)
Thumbnail

Avaliação da incorporação de água exógena em suco de uva elaborado por diferentes processos 

Marcon, Ângela Rossi (2014-06-16)
The grape juice can be produced by process diferents, between them stands the cookers extractors by drag that are used principaly for agroindustry and small producers. This juices are of excellent quality, however it has ...
Thumbnail

Validação de métodos para detecção da adição de suco de maçã em sucos de uva 

Spinelli, Fernanda Rodrigues (2014-06-16)
Due to the increased consumption of grape juice, quality control is a reality in every country producers and consumers of this product. The most common form of adulteration is by substitution with apple juice. The ...
Thumbnail

Atividade antioxidante e anticonvulsivante de suco de uva bordô e seu efeito no comportamento de ratos wistar 

Rodrigues, Adriana Dalpicolli (2014-06-12)
Grape juice has an important economic role in Brazil, mainly in the state of Rio Grande do Sul, a great important producer of grapes and its derivatives. Currently, it can be found organic grape juice, in which the use ...
Thumbnail

Determinação de água exógena em suco de uva através da razão isotópica do 18O/16O 

Kercher, Mirella Mallmann (2020-07-14)
The consumption of grape juice has been growing significantly due to its sensory characteristics and bioactive compounds. The quality of the juice is becoming a major issue for both the consumer and the industry. So ...

Isótopos estáveis de nitrogênio, carbono e oxigênio para discriminar cultivos de uva orgânica e convencional : uma técnica inovadora de rastreamento 

Leonardelli, Letícia (2024-04-09)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta comunitàData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

LoginRegistrazione

Discover

AutoreDani, Caroline (1)Kercher, Mirella Mallmann (1)Leonardelli, Letícia (1)Marcon, Ângela Rossi (1)Rodrigues, Adriana Dalpicolli (1)Spinelli, Fernanda Rodrigues (1)Soggetto
Biotecnologia (6)
Suco de uva (6)
Grape juice (4)Biotechnology (2)Isótopos (2)Anticonvulsivos (1)Antioxidantes (1)Antioxidants (1)Apple juice (1)Biotechnology  (1)... View MoreDate Issued2014 (3)2015 (1)2020 (1)2024 (1)Has File(s)Yes (6)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV