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Utilização dos resíduos da elaboração de suco de uva orgânico na produção de farinhas e cogumelos comestíveis 

Postingher, Bruna Mara (2016-06-21)
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Avaliação da incorporação de água exógena em suco de uva elaborado por diferentes processos 

Marcon, Ângela Rossi (2014-06-16)
The grape juice can be produced by process diferents, between them stands the cookers extractors by drag that are used principaly for agroindustry and small producers. This juices are of excellent quality, however it has ...
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Validação de métodos para detecção da adição de suco de maçã em sucos de uva 

Spinelli, Fernanda Rodrigues (2014-06-16)
Due to the increased consumption of grape juice, quality control is a reality in every country producers and consumers of this product. The most common form of adulteration is by substitution with apple juice. The ...
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Análise da capacidade de acompanhamento das tendências de comercialização de sucos de uva: um estudo aplicado às cooperativas da Serra Gaúcha 

Dalle Molle, Viviane Rech (2021-06-10)
Cultivation of grape in the south of the country begun with the arrival of Italian immigrants, who brought with them fruit seedlings to grow in the region. These immigrant families had the habit of consuming wine in their ...

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AuthorDalle Molle, Viviane Rech (1)Marcon, Ângela Rossi (1)Postingher, Bruna Mara (1)Spinelli, Fernanda Rodrigues (1)Subject
Suco de uva (4)
Grape juice (3)Biotecnologia (2)Antioxidantes (1)Antioxidants (1)Apple juice (1)Cogumelos comestíveis (1)Cooperativas - Serra, Região (RS) (1)Cooperatives - Serra, Region (RS) (1)Fox grape (1)... View MoreDate Issued2014 (2)2016 (1)2021 (1)Has File(s)Yes (4)

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