• português (Brasil)
    • English
    • español
    • italiano
    • Deutsch
  • English 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
    • italiano
    • Deutsch
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Teses, Dissertações e Relatórios
  • Teses, Dissertações e Relatórios defendidos na UCS
  • Programa de Pós-Graduação em Biotecnologia
  • Mestrado Acadêmico em Biotecnologia
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Teses, Dissertações e Relatórios
  • Teses, Dissertações e Relatórios defendidos na UCS
  • Programa de Pós-Graduação em Biotecnologia
  • Mestrado Acadêmico em Biotecnologia
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Avaliação da composição química, efeito biológico e toxicidade do chá verde matcha em células endoteliais EA.HY926 expostas à alta concentração de glicose

View/Open
Dissertação Tuani Mendes Silva.pdf (1.748Mb)
Dissertação Tuani Mendes Silva.pdf (96.69Kb)
Date
2022-03-23
Author
Silva, Tuani Mendes
Orientador
Salvador, Mirian
Metadata
Show full item record
URI
https://repositorio.ucs.br/11338/9759
Collections
  • Mestrado Acadêmico em Biotecnologia [193]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV