• português (Brasil)
    • English
    • español
    • italiano
    • Deutsch
  • English 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
    • italiano
    • Deutsch
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • Trabalhos de Conclusão de Curso
  • Área do Conhecimento das Ciências da Saúde
  • Nutrição - Bacharelado
  • Search
  •   DSpace Home
  • Trabalhos de Conclusão de Curso
  • Área do Conhecimento das Ciências da Saúde
  • Nutrição - Bacharelado
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 10

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Consumo de frutas e hortaliças em mulheres na pós-menopausa 

Paulo, Aline Weber (2018-10-24)
Thumbnail

Consumo de alimentos fontes de cálcio e vitamina D em idosos participantes do programa UCS Sênior em Caxias do Sul - RS 

Vacari, Caroline Celestina (2018-10-24)
Thumbnail

Elaboração e implementação do sistema de análise de perigos e pontos críticos de controle em linha de chocolate ao leite em uma indústria no município de Gramado - RS 

Pinto, Caroline de Souza (2018-10-24)
Thumbnail

Avaliação do resto ingesta em pizzarias no município de Gramado/RS 

Ferronatto, Caroline Correia (2018-10-24)
Thumbnail

Análise de rótulos de alimentos comumente consumidos por pré-escolares com ênfase na fortificação de micronutrientes 

Sartor, Patrícia (2018-10-25)
Thumbnail

Desperdício de partes não convencionais de alimentos em restaurantes comerciais dos municípios de Canela e Gramado/RS e suas possíveis utilizações 

Fernandes, Raquel Patricia (2018-10-25)

Relação entre consumo alimentar, estado nutricional e a sintomatologia de pessoas com Síndrome de Down 

Behling, Nathália Faes (2018-12-19)

Perfil nutricional de escolares adolescentes 

Xavier, Bruna Maria Alves; Motter, Fabiane Raquel; Theodoro, Heloísa (2018-12-19)
Introduction: Adolescence constitutes a transition phase of the individual, characterized by profound physical, psychic and social changes. We can identify the current picture of the nutritional transition, in which the ...
Thumbnail

Associação entre os níveis séricos do marcador de permeabilidade intestinal zonulina e alimentação 

Assmann, Patrícia (2020-12-19)
Introduction: Zonulin is a protein that modulates the opening of narrow junctions in the small intestine, associated with increased intestinal permeability. Objective: To evaluate the association between food consumption ...

Desperdício de alimentos em uma Unidade de Alimentação e Nutrição em Caxias do Sul 

Baréa, Danieli (2024-12-23)
Objective: to evaluate food waste through leftovers eaten at the buffet in a medium-sized Food and Nutrition Unit in Caxias do Sul-RS. Methodology: cross-sectional study, with a quantitative approach, with the purpose of ...

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorAssmann, Patrícia (1)Baréa, Danieli (1)Behling, Nathália Faes (1)Fernandes, Raquel Patricia (1)Ferronatto, Caroline Correia (1)Motter, Fabiane Raquel (1)Paulo, Aline Weber (1)Pinto, Caroline de Souza (1)Sartor, Patrícia (1)Theodoro, Heloísa (1)... View MoreSubject
Alimentos - Consumo (10)
Nutrição (8)Desperdício (Economia) - Alimentos (3)Responsabilidade social da empresa (2)Aconselhamento em nutrição (1)Adolescentes - Nutrição (1)Alimentos - Teor vitamínico (1)Alimentos enriquecidos (1)Chocolate - Gramado (RS) (1)Cálcio na nutrição humana (1)... View MoreDate Issued2018 (8)2020 (1)2024 (1)Has File(s)Yes (10)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV